Can involvert i absurd videosituasjon

Dommeren surret det ordentlig til for seg selv, da han benyttet videodømming etter takling på Emre Can.

25. jun 2017 kl 18.53 Arve Vassbotten

Emre Can spilte solid i 90 minutter på sentral midtbane, da Tyskland slo Kamerun 3-1 søndag. Med det resultatet tok Joachim Löws mannskap seg videre til semifinalen i Confederations Cup.

Etter en god førsteomgang av Kamerun, der de var nær å ta ledelsen, tok Tyskland full kontroll etter pause.

Kerem Demirbay sendte Tyskland i ledelsen etter 48 minutter.

Viste ut feil mann

Etter 64 minutter ble Can utsatt for en stempling høyt i låret av Ernest Mabouka.

Dommer Wilmar Roldan fra Colombia, brukte videodømming for å se situasjonen på nytt. Han bestemte seg deretter for å gi rødt kort.

Men det kortet ga han til feil spiller! Istedenfor å vise ut Mabouka, sendte han Siani av banen. Etter å ha blitt gjort oppmerksom på feilen, så han på video igjen, og fant ut at han hadde vist ut feil mann.

Dermed måtte han korrigere seg selv, og viste til slutt ut riktig spiller.

SOLID KAMP:
SOLID KAMP:  Emre Can spilte hele kampen på Tyskland sentrale midtbane.

Med en mann mer på banen økte Tyskland til 2-0 ved Timo Werner etter 66 minutter. Aboubakar reduserte for Kamerun etter 78 minutter, før Werner la på til 3-1 for Tyskland ni minutter før slutt.

Emre Can var selv nær å score i første omgang, da han sendte et skudd fra 17 meter like utenfor.

Tyskland vil nå møte Mexico i semifinalen i Sochi torsdag 29. juni. I den andre kampen i gruppen spilte Chile og Australia 1-1. Chile ble dermed gruppetoer og møter Portugal i sin semifinale.