Canós avventer overgang

Påstått interesse fra Norwich gir tenåringen Sergi Canós et nytt dilemma denne sommeren.

30. jun 2017 kl 20.10 Marius Rabben

Den spanske kantspilleren venter med overgangen til Bristol City verdt 2,5 millioner pund etter at Norwich har kommet på banen, ifølge engelske aviser.

Klubben fra østkysten solgte nylig Nathan Redmond til Southampton, som fylte plassen etter Sadio Mané, og skal følgelig vurdere Canós som et alternativ på vingen.

Har akseptert Bristol-budet

Liverpool og Bristol City har forhandlet om 19-åringen, men er foreløpig ikke enige om en endelig avtale. De røde ønsker nemlig å inkludere en tilbakekjøpsklausul og økonomiske rettigheter ved et eventuelt videresalg.

FORNØYD ETTER DEBUTEN:
FORNØYD ETTER DEBUTEN:  Canós beskrev innhoppet mot West Bromwich i mai som «de ti beste minuttene» i livet sitt.

Budet på 2,5 millioner pund er imidlertid akseptert av merseysiderne, noe som lar spilleren selv prate med Championship-klubben og gjennomføre den medisinske testen. Men grunnet interessen fra Norwich har Canós lagt det på is.

Ifølge Liverpool Echo er den tidligere Barcelona-spilleren usikker på hvor veien går videre.

Bristol City, på 18.-plass forrige sesong, vil fortsatt forsøke å overtale hurtigtoget, men interesse fra en klubb som satser på umiddelbar retur til Premier League gjør oppgaven vanskeligere, skriver lokalavisen.

Høyt lønnskrav i Liverpool

Etter å ha imponert på lån hos Brentford på nest øverste nivå, fikk Canós førstelagsdebuten med Liverpool i ligaavslutningen i mai. Uenighet mellom spillerens representanter og klubben om lønn betyr likevel at det kan ha blitt den eneste kampen.

Det skal være snakk om et krav på 10 000 pund i uka, noe som er markant mer andre akademispillere i klubben som nylig har forlenget kontrakten.

1997-modellen har flere aldersbestemte landskamper for Spania, og scoret sju mål på 38 kamper for Brentford forrige sesong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]