Mignolet møter gamle kjente

Irland mot Belgia i ettermiddag betyr at Simon Mignolet treffer tidligere bekjente på og utenfor banen, og hvor belgierne helst skal ha tre poeng.

30. jun 2017 kl 18.08 Torbjørn Flatin

Italia har allerede vunnet gruppe E etter seire mot Belgia og Sverige, mens ingen ting vil være avgjort vedrørende de øvrige plassene etter kampen kl 15.00 i dag mellom Irland og Belgia.

En seier vil imidlertid være viktig for Belgia på veien mot et forhåpentlig cupspill. Toer i gruppe E vil for øvrig møte vinneren av gruppe F i 1/8 finalen, hvor Portugal, Island, Østerrike og Ungarn holder til. I tillegg går som kjent de fire beste treerne videre.


Viktig for begge lag

- Det er ikke hvordan du ønsker å starte en turnering. Vi var ikke fornøyd med verken resultat eller hvordan vi spilte i den kampen, sukker Simon Mignolet etter 0-2 mot Italia i første kamp. Liverpools keeper er ventet å måtte slite benken igjen til fordel for Thibaut Courtois. Da kan det være større sjanser for en startplass til Divock Origi og/eller Christian Benteke, etter at Romelu Lukaku ikke imponerte mot italienerne.

- Vi må imidlertid komme oss videre og kampen mot Irland er veldig viktig, både for dem og for oss. Vi ønsker oss en seier, som vil bringe oss et langt steg mot cupspillet.

Hadde O’Neill som manager

- Det vil bli spesielt siden jeg kjenner mange av spillerne fra Premier League og i tillegg fordi Martin O’Neill pleide å være min gamle sjef i Sunderland.

- Jeg kjenner ham godt, sammen med trenerstaben og ikke minst keepertreneren (Seamus McDonagh), som jeg fortsatt har god kontakt med. Jeg snakker fortsatt med ham regelmessig og det vil bli hyggelig å møte ham igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]