Ønsker en ung venstreback

Men Liverpool betaler ikke 10 millioner pund for Ben Chilwell.

30. jun 2017 kl 18.51 Einar Kvande

Liverpool er på jakt etter en ny venstreback, og på ønskelisten står en ung spiller som Jürgen Klopp kan forme.

Ben Chilwell har vært i Liverpools søkelys lenge, men Anfield-klubben har fått avslag på et bud på 5 millioner pund + 2 millioner i tillegg etter visse kriterier, og Leicester har gitt beskjed om at de skal ha 10 millioner pund for den unge og uprøvde forsvarsspilleren.

For dyr

Så mye er det ikke aktuelt for Liverpool å betale, slår James Pearce i Liverpool Echo fast.

– Liverpool vil se seg om andre steder etter en venstreback om ikke Leicester reduserer sitt prisforlangende, skriver Pearce.

Chilwell selv skal være ivrig etter å få gjennomført en overgang til Liverpool, men dersom de ferske ligamestrene ikke er villige til å sette seg ved forhandlingsbordet for å komme til enighet med Liverpool om en lavere overgangssum, er det mest sannsynlig at Chilwell blir i Leicester ut det gjenværende kontraktsåret.

– Liverpool er rett og slett ikke villige til å betale 10 millioner pund for en spiller som fortsatt ikke har debutert i Premier League, melder Pearce.

Chilwell har tre førstelagskamper for Leicester i de nasjonale cupene.

Skifter fokus til Robertson

Leicesters steile holdning kan få Liverpool til å sikte seg inn mot Hulls skotske venstreback Andy Robertson.

Dersom Liverpool får kjøpt Robertson fra Hull, skal Dundee United ha 10% av overgangssummen.

Hector er ikke aktuell

Liverpool har i sommer også vært kraftig linket til den tyske landslagsspilleren Jonas Hector, men Pearce hevder at venstrebacken til Köln ikke er aktuell for Anfield-klubben, da han ikke passer beskrivelsen av en back som de røde er ute etter.

– Liverpool er ute etter en ung venstreback som kan utvikle seg, og som Jürgen Klopp kan være med å forme. Echo forstår det slik at Liverpool ikke er interesserte i Hector, skriver Pearce.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]