Tok med seg personlig trener på ferie

Jon Flanagan har ladet opp til preseason i Portugal.

27. jun 2017 kl 21.22 Einar Kvande

Jon Flanagan har ikke drevet noe slaraffenliv i sommerferien. 24-åringen fikk ikke så mye spilletid som han hadde håpet under utlånet til Burnley forrige sesong. Bare 10 kamper ble det for Sean Dyces mannskap, og derfor har han jobbet knallhardt i sommer for å være godt rustet til preseason med Liverpool, som starter i neste uke.

En alvorlig kneskade som krevde to operasjoner stoppet fremgangen for Flanagan etter at han hadde hatt en strålende sesong i 2013-14, hvor han spilte i 23 av 38 ligakamper.

Han var ikke tilbake i spill for Liverpool før i januar i fjor, og fikk åtte kamper under Jürgen Klopp før partene ble enige om en ny treårskontrakt.

Happy Father's Day dad ❤️ enjoy your day x

Et innlegg delt av Jon Flanagan (@jonflan38)

Sean Dyce foretrakk Matt Lowton som høyreback i Burnley, og derfor føler Flanagan at han har noe å bevise når Liverpool starter sin preseason den 5. juli. Fire av hans seks Premier League-kamper for Burnley kom på venstresiden i forsvaret.

En måned i Portugal

For å være klar for hardkjøret har høyrebacken tilbrakt en måned i Portugal sammen med Luke Powell, opplyser Liverpool Echo. Powell er en personlig trener og ernæringskonsulent med base i Liverpool.

– Jeg ønsker å komme tilbake og kjempe om en plass på laget, uttalte Flanagan til Echo i mars.

– Konkurransen er hard, men det var tilfellet tidligere også, da jeg spilte fast på laget. Jeg ønsker å komme tilbake dit, la han til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]