Tur i uhell for Gangnes

Han har drømt om å se få se Liverpool på Anfield i årevis. Nå er hoppstjernen Kenneth Gangnes klar for å besøke Merseyside.

30. jun 2017 kl 20.09 Steinar Bjerkmann

27-åringen går glipp av hele sesongen etter at han ødela korsbåndet under treningsleiren i Østerrike. Nå venter en seig kamp for å komme tilbake i verdenstoppen.

Uten rennforpliktelser i helgene tar Gangnes med seg en kamerat fra Toten for å se Liverpool i høst.

– Det gleder jeg meg veldig til. Det blir en ”höjdare” i opptreningen. Jeg har alltid drømt om å oppleve stemningen på Anfield, sier Liverpool-supporteren til Liverpool.no.

Han skulle egentlig ha sett favorittlaget i aksjon på hjemmebane for noen år siden.

– Da røk det på grunn av at jeg ødela korsbåndet. Nå ble det omvendt, for nå får jeg reist siden jeg ødela korsbåndet. Det kom da noe godt ut av dette, sier Gangnes som ikke har bestemt seg endelig for hvilken kamp han skal se.

Ønsker gåsehud på Anfield

Kolbukameratene-hopperen har stor tro på Jürgen Klopps prosjekt.

– Jeg tror jeg får oppleve en stemning jeg får gåsehud av. Det er virkelig det jeg ønsker, å søke etter den atmosfæren jeg har hørt så mye varmt om. Og hele Anfield elsker Klopp, sier 27-åringen.

– Hva tror du om sesongen?

– Jeg forventer at Liverpool stepper opp fra i fjor. Jeg håper det kommer noen kule signeringer i sommer, så vi virkelig har noe å glede oss til. Det er også en fordel at laget ikke skal spille E-cup, mener den LFC-interesserte hopperen.

Han tror ikke Klopp har handlet ferdig.

– Kan Leicester, så kan Liverpool

RØD SKIHOPPER:
RØD SKIHOPPER:  Gangnes holder drakten Liverpool brukte da de sist vant ligagullet.

– Mané er veldig spennende. Han kan være en figur som passer bra inn. Han har levert bra i Southampton. Men jeg håper på noen flere kjøp, noen solide stoppere og et styrjern på midten. Da kan dette bli veldig bra, sier den skadeplagede hopperen.

Han utelukker ikke at det blir gull på Klopp og de helrøde.

– Jeg håper Liverpool kan vinne Premier League. Det blir svårt, men jeg tror det er mulig. Og kan Leicester vinne PL, kan Liverpool gjøre det.

Hopperen fra Kolbukameratene fikk ikle seg Liverpools vinnerdrakt fra forrige ligagull i 1990 onsdag.

– Denne får du ikke igjen, gliser Gangnes.

Han er ved godt mot, selv om han mister hele sesongen. Kneoperasjonen er vellykket og opptreningen til OL i Sør-Korea i 2018 er så smått i gang.

– Nå gleder jeg meg til å se helrøde venner på Merseyside, sier Gangnes.

Har du innspill til journalisten?