Har gjentatt at han ønsker seg til Liverpool

Naby Keita hadde et nytt møte med Leipzig-ledelsen i går.

6. jul 2017 kl 10.38 Einar Kvande

Naby Keita har nå gjentatt for ledelsen i Red Bull Leipzig i to separate møter at han ønsker seg til Liverpool, men samtidig skal midtbanespilleren uttalte at han «ikke kommer til å spytte på Leipzig», ifølge journalister i hjemlandet Guinea.

Det betyr at mannen som verdsettes til 70 millioner pund av Bundesliga-klubben nok ikke kommer til å være noen direkte pådriver for å få til en overgang.

Må ta en avgjørelse snart

Liverpool Echo mener at uttalelsene betyr at Leipzig-ledelsen nå må bestemme seg for om de ønsker å beholde en spiller som ønsker seg bort, eller om de skal forsøke å overtale Keita til å bli i klubben.

– På det siste møtet mellom partene på onsdag, hvor Naby møtte sammen med sine representanter, gjentok han ønsket om å slutte seg til Liverpool. Ballen er nå spilt over til den tyske klubben, som vil bestemme seg for om de skal selge eller ei i løpet av de kommende dagene, twitrer den afrikanske journalisten Amaodou Makadji.

En annen journalist med base i Guinea, Sega Diallo, skriver følgende på sin Twitterkonto:

– Leipzig vil snart avgjøre om de skal selge eller ei. Keita har klart uttrykt at han ønsker seg til Liverpool, men han kommer ikke til å spytte på Leipzig. Det Liverpool må frykte mest er et avslag fra Leipzig og at Bayern München legger inn et høyere bud.

En tredje journalist fra Guinea, N'Dire Diallo, sier følgende:

– Keita har øynene på Liverpool. Det har han hamret inn i Leipzig-ledelsen denne uken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]