Kapteinen gjør comeback i kveld

Jordan Henderson er klar for sin første opptreden siden februar.

12. jul 2017 kl 11.07 Marius Rabben

Hele vårsesongen til 27-åringen ble spolert grunnet en skade i foten. Nå har han fullført samtlige treningsøkter siden oppkjøringen startet forrige onsdag, og i kveld skal de røde møte Tranmere Rovers.

– Det er veldig godt å ha Hendo tilbake på treningsfeltet. Alle som kjenner ham vet hvor vrient det har vært for ham, forklarer Jürgen Klopp til klubbens nettsider.

Vært ute siden 11. februar

– Alle har det tøft når de ikke kan spille, men kjenner du Hendo, vet du at det er enda verre for ham enn andre. Hittil har han vært igjennom hele treningsprogrammet, så det er bra.

Henderson har ikke spilt siden seieren over Tottenham på hjemmebane 11. februar, og brukte store deler av ferien til trening på Melwood. Klopp svarer med et smil på spørsmål om kapteinen definitivt spiller mot Tranmere.

– Ja ... Ingen har fortalt meg noe annet. Jeg tror han alltid har spilt når han er klar, sier sjefen.

– Med mindre det medisinske teamet ber meg om å hvile ham litt, spiller han kanskje ikke, men først må de da forklare det til Hendo ... Jeg tror ikke noe står i veien nå. Han gleder seg, jeg gleder meg, og jeg forventer at han er i startelleveren.

Klopp tar med seg enstor kamptropptil Prenton Park, men den er som kjentuten Mohamed Salah, Sadio Mané, Philippe Coutinho og Adam Lallana. Avspark er klokka 20.45 på TV 2 Sport Premium og LFCTV.

Neste kamp etter Tranmere er mot Wigan på fredag, før oppkjøringen fortsetter i Hong Kong neste uke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]