Alex Oxlade-Chamberlain:Avgjørelse tas i dag

Liverpool ser på Alex Oxlade-Chamberlain som et alternativ til Thomas Lemar.

30. aug 2017 kl 10.28 Arild Skjæveland

Chelsea og Arsenal var enig om en overgangssum på 40 millioner pund for Alex Oxlade-Chamberlain, men spilleren sa nei. Han vil ikke spille vingback, og foretrekker en overgang til Liverpool. Alternativet er å bli i Arsenal ut siste året av kontrakten han ikke vil fornye.

Avgjørelse tas i dag

James Pearce i Liverpool Echo melder at Liverpool vil ta en avgjørelse i dag, for om de skal gå for Alex Oxlade-Chamberlain.

Arsenal-spilleren blir sett på som et alternativ dersom en ikke kan få tak i Thomas Lemar fra Monaco. Klubbene skal ha vært i forhandlinger om Lemar tirsdag, og det rapporteres om et bud verdt 75 millioner pund fra LFC.

Pearce tror ikke Anfield-klubben kommer til å by like mye som Chelsea, for en spiller som kan komme gratis neste sommer. Arsenal vil helst ikke handle med Liverpool, og dersom partene ikke kommer til enighet er Oxlade-Chamberlain klar for å spille en siste sesong på Emirates Stadium og forlate klubben gratis neste sommer.

– Ingen svar fra Monaco

Dersom Liverpool skal få kjøpt Thomas Lemar fra Monaco, må det skje i dag. I morgen spiller Frankrike mot Nederland, og Didier Deschamps vil ikke tillate en medisinsk sjekk og overgang samme dag som kampen går.

Get French Football News rapporterer at Liverpool fortsatt venter på svar på budet sitt på 80 millioner euro, pluss Divock Origi på lån. En journalist i Nice-Matin skal ha rapportert at Monaco velger å ikke svare på budet, og at det trolig er ment som en forhandlingstaktikk.

GIGANTBUD:
GIGANTBUD:  Liverpool har lagt inn et gigantbud på Monaco-spilleren Thomas Lemar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]