Ta ut din startellever: Hvem bør starte årets første kamp?

Redaksjonen har tatt ut sine startoppstilling. Nå kan du gjøre det samme.

10. aug 2017 kl 15.21 [email protected]

Lørdag 12. august klokka 13.30 braker årets Premier League-sesong løs med kamp mot Watford for Liverpools del.

Vi har bedt tre fra Liverpool.no-redaksjonen ta ut de 11 de mener bør starte sesongen, og nå kan du gjøre det samme gjennom vår «lagvelger».

Ta ut ditt lag her, og del det på sosiale medier.

Vi vil lage egen sak med fansens egne lag seinere i uka basert på de som deler laget til vår Twitter-konto med hasttag #LFC11NOR

Slik har skribentene i redaksjonen prioritert laget sitt før serieåpningen, og med Lallana, Clyne og Coutinho ute, er det bare venstrebacken det er uenighet rundt.

Torbjørns lag

Torbjørn Flatin:
Mignolet har vunnet keeperkampen, selv om det aldri helt føltes som noen kamp under pre-season. Backparet Moreno/Alexander-Arnold hadde gitt bra odds for noen uker siden, men jeg tror faktisk Alberto Moreno gjennom gode kamper mot Bayern og Athletic har gjort nok til å overbevise Klopp om at han fortjener en ny sjanse. Unge Trent Alexander-Arnold får en gylden mulighet med Clyne skadet. Midtstoppere og anker er selvskrevne for meg, og forhåpentligvis blir dette en skadefri og god sesong for Jordan Henderson. Klopp går nok for en litt mer defensiv oppstillingen uten Coutinho. På midten vil jeg anta at Klopp går for to indreløpere foran ankeret, og at indreløperne vil få lisens til å gjøre sine løp framover. Jeg vil tro valget havner på Wijnaldum og Can. Fremme er Mané, Firmino og Salah en meget spennende angrepsrekke.

Einars lag

Einar Kvande:
Sju spillere var det aldri tvil om – de skulle med – men det var før nyheten om at Philippe Coutinho trolig ikke vil rekke kampen. De seks andre var: Matip, Lovren, Henderson, Salah, Mané og Firmino.

Trent Alexander-Arnold ga seg også selv, i og med Clyne sin skade. Jeg var imidlertid veldig i tvil om keeper og venstreback. Valget falt på det som fungerte bra mot slutten av fjorårssesongen, rett og slett fordi man vet hva man har, men ikke hva man får. Jeg føler at vi har tre veldig jevne keepere i Mignolet, Karius og Ward, og med Morenos gode preseason-form synes jeg vi også har tre jevne venstrebacker i Milner, Robertson og Moreno. Jeg telte også på knappene om jeg skulle velge Can eller Wijnaldum som makker til Henderson på den sentrale midtbanen. Under sterk tvil falt valget på tyskeren. Men i og med at Coutinho synes å være utilgjengelig til denne kampen, klarte Wijnaldum å snike seg inn på laget likevel.

Arilds lag

Arild Skjæveland:
James Milner spelte høgare i banen mot Athletic Bilbao, og føler litt han var ein av dei få som ikkje har sett ut til å vera heilt i fysisk toppslag til no i pre-season. Spesielt mot Atletico Madrid synes eg han var svak. Det er nok naturleg, med lårskaden han hadde. Eg får ikkje plass til han på midten. Eg set han likevel opp som venstreback i denne kampen, til trass for at Alberto Moreno og Andy Robertson begge har sett lovande ut offensivt i pre-season. Når Trent Alexander-Arnold speler på den andre backen, trur eg ikkje eg tør setta inn ein av dei to usikre korta allereie i første kamp. James Milner har rutinen og konsentrasjonen, så eg går for det trygge valet. Resten bak seier seg litt sjølv.

På midtbanen og framme blei alt mykje enklare av dei dårlege nyhetene om Adam Lallana sin skade, og Philippe Coutinho, som ikkje ser ut til å rekke kampen. Emre Can har sett bra ut i pre-season og ser ut til å fungere bra med Jordan Henderson, og hadde det kun vore ein ledig plass ved sida av kapteinen ville eg gått for han. No er det plass til dei begge.

Prøv ut «lagvelgeren» øverst i saken du også og del den på vår Twitter-konto.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]