Vil forsterke midtbanenKlopp sier det er uaktuelt å selge Can

Emre Can har under 12 måneder igjen av kontrakten med Liverpool, og kan potensielt forsvinne gratis neste sommer om det ikke blir enighet.

15. aug 2017 kl 00.38 Arve Vassbotten

Emre Can har nå under 12 måneder igjen av sin kontrakt med Liverpool. Jürgen Klopp innrømmer at det ikke er noen ønskesituasjon at tyskeren så langt ikke har forlenget på Anfield.

– For å være ærlig synes jeg ikke det altfor kult at vi ikke har fikset dette ennå. Situasjonen er ikke perfekt, og jeg skulle ønske han allerede hadde signert, men jeg er fortsatt positiv til at vi kan finne den rette løsningen, sier Jürgen Klopp til The Mirror.

– Samtalene foregår fortsatt, men alt er bra. Tankene hans er ikke noe annet sted, sier Klopp om 23-åringen.

– Han ønsker å bli

Klopp sier også at det ikke er aktuelt å selge Can nå, for å sikre seg penger istedenfor at han eventuelt skulle gå på free transfer neste sommer.

– Det er en viktig kontrakt for ham i hans alder. Men jeg er hundre prosent sikker på at vi ikke selger spilleren nå slik situasjonen er. Ikke en spiller fra startoppstillingen på førstelaget.

– At han vil spille her det neste året er helt sikkert. Alt annet må vi se hvordan går. Vi ønsker ham, og han ønsker å bli. Det handler om noen få detaljer.

– Det handler ikke om å ta en beslutning om å hente inn en ny spiller i samme posisjon, med samme størrelse og samme ferdigheter. Emre har virkelig forbedret mange deler av spillet og er en veldig viktig spiller for oss, og kan spille i ulike posisjoner.

Ser etter midtbanealternativer

Men Klopp sier at Liverpool fortsatt ser etter alternativer på midtbanen.

– Vi har ikke for mange midtbanespillere for øyeblikket som har erfaring. Ser vi fortsatt etter spillere? Ja.

– Men vi så også etter spillere før Adam ble skadet. Nå er han skadet, Philippe er skadet. Så to færre spillere. Det gjør ikke situasjonen mer komfortabel. Man kan ikke forberede seg ordentlig på slike situasjoner. Men vi har tid. Alt kan skje, men jeg er ikke sikker på at det vil skje. Hadde jeg vært sikker, ville de sannsynligvis allerede vært her, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]