– Vi må ikke selge spillere

Jürgen Klopp snakker, dagen etter Liverpool avslo bud på €100 millioner på 35 minutter.

10. aug 2017 kl 12.07 Arild Skjæveland

– Liverpool er ikke en klubb som må selge spillere. Det er skrevet i stein, sier Jürgen Klopp til Sky Germany når han får spørsmål om situasjonen til Philippe Coutinho.

– Det er heller ingen smertegrense økonomisk, sier Klopp.

– Målet vårt er å ha det beste mulige laget, så vi vil beholde spillerne våre og kjøpe nye. Det er planen vår.

– En overgang handler også om timing, og om du har mulighet og behov for å reagere på et salg. Du må spørre deg om du har tid til å reagere. Bare fordi én klubb ønsker noe, er ikke vi i en slik situasjon at vi trenger å tenke på det.

Nytt bud i går

I går kveld avslo Liverpool det andre budet fra Barcelona. Det skal ha vært en totalpakke på 100 millioner euro, med 85 millioner umiddelbart pluss 15 millioner euro gjennom tilleggsklausuler.

Avslått på 35 minutter

Det første budet fra Barcelona, på 80 millioner euro, ble avslått for snart tre uker siden. Da fikk den spanske klubben avslag etter 45 minutter.

Denne gangen gikk det enda litt raskere, skal man tro Guillem Balague. Han melder at Liverpool avslo på 35 minutter.

Avslår også det neste

Den spanske fotballeksperten skriver videre på Twitter at Liverpool er fast bestemt på å ikke selge. Også det neste budet fra katalanerne kommer til å bli avslått på Anfield.

Han skriver videre at FC Barcelona skal ha innrømmet at de kanskje kommer tilbake, men at de ser etter alternativer. Barca visste alltid at dette ikke var rett frem, og de falske historiene om at en overgang var nært forestående kommer ikke fra dem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]