– Van Dijk nær ved å tvinge frem overgang

The Mirror hevder at Souhamptons direktør snart ikke har annet valg enn å selge stopperen til Liverpool.

2. aug 2017 kl 18.53 Arild Skjæveland

Tirsdag skulle Virgil van Dijk etter planen være tilbake på trening med resten av laget, og fotograferes for SkySports og BT Sport før den nye sesongen. Det skjedde ikke.

Vil bort

Det var i går møte mellom partene, hvor nederlenderen nok en gang sa at han ønsket å forlate klubben - og at klubben han ville til var Liverpool. Det skriver David Maddock i The Mirror.

Southamptons direktør Les Reed har vært fast bestemt på at spilleren ikke skal selges til Liverpool, samtidig som Mauricio Pellegrino er frustrert over hvordan saken går utover lagmoralen før ligastarten neste uke, skriver Maddock.

Virgil van Dijk trener fortsatt alene - borte fra laget.

60 millioner pund

Liverpool er klar for å betale nær 60 millioner pund for midtstopperen, og gjøre han til den dyreste forsvarsspilleren i historien. Både Manchester City og Chelsea har trukket seg fra kampen om hans signatur, på grunn av ønsket hans om å spille for Liverpool.

For at Liverpool skal by, må de få signaler fra Southampton om at de er villige til å selge. Ifølge Maddock kan det komme til å skje i løpet av den neste uka.

Liverpool kommer ikke til å by uten slike signaler, etter at klubben måtte legge ut pressemelding, legge seg flat og trekke interessen for spilleren i juni.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]