John Aldridge: – Bruk Mané som spiss

Legenden mener Klopp bør revurdere bruken av Firmino.

26. sep 2017 kl 17.52 Arve Corneliussen

«Spill noen kamper med Coutinho på venstre, Mané i midten og Salah på høyre. Jeg har ikke noe imot Firmino i det hele tatt, men dersom de tre hadde spilt helt fremme – hadde det vært en bedre angrepsrekke i Premier League?», skriver John Aldridge i sin spalte i Liverpool Echo.

«Tenk over hvem som kommer til å score flest mål – det er Sadio Mané», mener Aldridge.

Han argumenterer med at Coutinho var strålende mot Leicester, og tror Klopp kan få mest ut av laget dersom han heller benytter seg av Firmino i enkeltkamper.

«De kampene du har lyst til å tilføre noe ekstra i angrep, kan du sette inn Firmino på topp og dytte Coutinho ned å midtbanen – manageren har mange alternativer. I tillegg har Sturridge som kan komme inn fra benken og Solanke som lærer veldig fort».

Aldridge mener Klopp har håndtert Sturridge-situasjonen ypperlig.

«I angrep er han flott å se på, men hva gjør han defensivt? Jeg mener Klopp gjør det helt riktig med Sturridge. Vi vet at han ikke kan spille uke ut og uke inn, men dersom vi bruker ham riktig kommer han til å levere igjen», spår han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]