Fryder seg over å ha «Fantastic Four» tilgjengelig for første gang

Jürgen Klopp antyder at Roberto Firmino, Mohamed Salah, Sadio Mané og Coutinho kan starte sammen tirsdag.

26. sep 2017 kl 00.07 Arve Corneliussen

Hittil har Coutinho, Sadio Mané, Mohamed Salah og Roberto Firmino bare vært på banen samtidig i sju minutter. Det var i kampen mot Sevilla. På grunn av Manés suspensjon og overgangssagaen rundt Coutinho har kvartetten fortsatt ikke startet sammen.

– Nå gleder jeg meg!

– Det er godt å ha alle tilgjengelig. Det føles bra, men det betyr ingenting. Jeg tror ikke på navn. Jeg tror på prestasjoner. De er nødt til å passe sammen, og det er hva vi må prøve på, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo.

Spilte treningskamp

Echo påpeker at kvartetten, som de har omdøpt til «Fantastic Four», har startet en treningskamp sammen. Det var mot Bayern München, og da feide Liverpool den tyske giganten av banen med 3-0-seier.

– Jeg visste ikke at det var den eneste kampen de hadde spilt sammen. Det er åtte uker siden nå, men jeg tenkte da vi forlot Liverpool i dag at det er veldig kult å ha alle med, forteller Klopp.

Manageren vil imidlertid ikke bekrefte at de kommer til å starte, og holder kortene tett til brystet når han får spørsmål om det blir litt vel offensivt med alle i startoppstillingen.

– Jeg vet ikke. Jeg kommer ikke til å fortelle deg laget. Det burde selvfølgelig være mulig å spille med dem samtidig, men balansen må være rett. Vi er et offensivt lag, men dette er Champions League-fotball.

Trenger resultater

– Vi trenger resultater. Du må gjøre de rette tingene til rett tid. Det handler ikke om å være spektakulære. Det handler om å være god, klinisk, ha god timing og perfekt beskyttelse. Vi kan ikke bare hive innpå alle artistene, men om de passer sammen gjør vi det.

Manageren opplyser at Sadio Mané er svært spillesugen etter å ha mistet de tre siste kampene som følge av utvisningen mot Manchester City.

– Han gikk ut i god form. Å komme i rytmen igjen blir ikke noe problem. Han har sett bra ut på trening, og er virkelig desperat etter å spille. Det er ingenting som hindrer ham fra å starte, sier Klopp.

Har du ikke Viaplay? Bestill kampen her - da støtter du også supporterklubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]