Liverpool U23:Klar for sin andre kamp på fem dager

Liverpool U23 er vertskap for Tottenham på Anfield i morgen kveld.

21. sep 2017 kl 17.36 Einar Kvande

Liverpool U23 har vunnet sine fem første kamper i Premier League 2, og topper dermed tabellen tre poeng foran Arsenal.

Liverpool har altså full pott, 15 poeng, og ni plussmål etter sine fem første kamper. Til sammenligning ligger Tottenham tredje sist på tabellen, med fire poeng fra sine fem første kamper.

– Dette blir vår andre kamp på fem dager, så det blir en skikkelig test for guttene. Men vi ser frem til kampen, og det faktum at vi får spille på Anfield igjen, uttaler manager Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

– Anfield er et veldig spesielt sted, og forhåpentligvis kan guttene levere varene der. Vi spilte strålende fra første til siste fløytesignal mot West Ham på mandag. I deler av første omgang var vi eksepsjonelt gode.

– Det er en fryd å jobbe med disse spillerne på treningsfeltet hver dag. Laget er viktig, seirene er viktige, men utviklingen til hver enkelt spiller er alltid det viktigste.

Tomålsscorer

Harry Wilson, som scoret begge målene i 2-0 seieren over West Ham, håper å kunne vise seg frem fra sin beste side mot enda en London-klubb.

– Vi har startet denne ligasesongen veldig bra. For meg personlig var dette bare den andre kampen i ligaen, men mine lagkamerater sørget for tre flotte seiere før det. Et par av disse på bortebane. Det har gitt oss en god plattform.

– Vi føler oss trygge på at vi kan skape sjanser og score mål når vi går fremover. Det er alltid spesielt å spille på Anfield, og vi ser allerede frem til kampen.

Liverpool U23 v Tottenham U23 spilles på Anfield i morgen kveld, fredag 22. september, med avspark klokken 20.00.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]