Klopp tror Coutinho blir tilgitt

Jürgen Klopp mener det vil være forståelse for at Philippe Coutinho hadde et ønske om å gå til Barcelona. Ifølge Daily Mirror vil brasilianeren være med i troppen mot Sevilla.

9. sep 2017 kl 00.17 Torbjørn Flatin

- Alle vil ha litt forståelse for dette og tenke «ok, det er Barcelona og ikke at han ønsket å gå til Everton», er svaret Klopp gir til engelske aviser på deres undring om Liverpools fans til tilgi sin rastløse sønn.

- Da ville det ha vært annerledes. En annen vidunderlig klubb, men en annen situasjon.

- Vi har snakket om det og dette hadde ingen ting med laget å gjøre, noe som er viktig for oss. Det hadde ingen ting å gjøre med fans og slikt.

På pressekonferansen tidligere på dagen, på Melwood, understreket også Jürgen Klopp at det var intet vondt blod mellom ham og Philippe Coutinho.

- Ingen ting har skjedd som det ikke er mulig å tilgi. Dette er ingen ting mot mye av det som skjer ute i verden og du kan være bekymret for. Dette er noe du av og til må igjennom, og det er ikke første gangen det skjer og det vil ikke bli den siste. Hvis du er god nok og smart nok så kan du starte på nytt.

Klopp bekreftet at Coutinho ikke vil være med i troppen mot Manchester City, men heller trene hjemme i Liverpool. Ifølge Daily Mirror kommer imidlertid spilleren til å være med i troppen som spiller i Champions League mot Sevilla førstkommende onsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]