Bekreftet:Adam Lallana har signert en ny langtidskontrakt

Liverpool FC bekrefter at Adam Lallana har signert en ny langtidskontrakt med klubben.

22. feb 2017 kl 18.01 Einar Kvande

Liverpool FC melder på sine offisielle nettsider at Adam Lallana i dag signerte en ny langtidskontrakt. Midtbanespilleren satte navnetrekket sitt på den nye kontrakten på Melwood onsdag.

Stolt og ydmyk

Lallana er midtveis i sin tredje sesong på Anfield, og står så langt bokført med 117 kamper for klubben. Han har scoret 20 mål på disse kampene.

– Jeg er veldig stolt og føler meg ganske ydmyk over at klubben har vist meg en slik tillit, og i særdeleshet manageren, uttaler Lallana til Liverpoolfc.com.

– Det å signere en kontrakt med en klubb som Liverpool er selvsagt en stor greie, men når du får forlenget kontrakten er det et tegn på at du har bidratt nok til at folkene som bestemmer ønsker at du skal bli i klubben lenger.

– Dette er virkelig et flott sted å være for øyeblikket, for en spiller som ønsker å bli med på noe spesielt. Jeg kan ikke tenke meg en bedre klubb å tilbringe fremtiden i.

– Vi har en strålende tropp, som bare vil bli bedre jo lenger vi er sammen. Vi har en manager og trenerstab i verdensklasse.

– I Liverpool har du også en X-faktor i supporterne og hva suksess vil bety for dem når du oppnår det her. Jeg er bare glad for at jeg får være en del av denne klubben enda lenger, sier midtbanespilleren.

Har aldri vært bedre enn nå

Lallana har spilt 27 kamper og gjort sju mål denne sesongen.

– Jeg vil si at jeg aldri har spilt bedre enn jeg har gjort denne sesongen. Utfordringen nå er å beholde den gode formen og bli enda bedre. Du må alltid forsøke å bli bedre i en klubb som denne. Du må stadig bevise at du duger, og utfordre deg selv.

– Jeg tror at jeg fortsatt har mine beste år foran meg. Jeg føler meg meget opplagt og har selvtilliten i orden.

– Du kan ikke alltid love å være banens beste spiller, men du kan love å gjøre ditt beste i hver kamp. Jeg forsøker å gjøre det, og jeg tror Liverpool-supporterne ser dette, avslutter Lallana.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]