Bra bortekveld for utlånsspillere i Championship

Ryan Kent og Danny Ward var med på viktige borteseire på lag som ønsker å være med å kjempe om opprykk til Premier League. Spilletid for Lloyd Jones og Cameron Brannagan.

14. feb 2017 kl 23.12 Torbjørn Flatin

Ryan Kent var på banen i 85 minutter da Barnsley vant 3-1 borte mot Aston Villa. Liverpools utlånte flankespiller pådro seg et gult kort. Barnsley ligger på 10.plass, en håndfull poeng unna play-off.

Danny Ward spilte hele kampen mellom stengene da Huddersfield tok alle poengene med 3-2 borte mot Rotherham. Huddersfield med Klopp-venn David Wagner som manager ligger helt oppe på 3.plass i Championship.

I League One gikk det ikke like bra for Liverpools utlånsspillere. Lloyd Jones spilte hele kampen i midtforsvaret til Swindon, som hadde 0-0 til pause borte mot Northampton etter at tidligere Liverpool-reserve Lawrence Vigouroux hadde reddet straffespark. Jones ble imidlertid «kreditert» selvmål på 0-1 i en kamp som Swindon til slutt tapte 1-2.

Cameron Brannagan spilte en time fra start for Fleetwood Town hjemme mot Bradford. Like bra var det ikke at midtbanespilleren ble byttet ut på stillingen 0-1, før hjemmelaget snudde det til 2-1 mot Bradford.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]