City og Chelsea følger situasjonen

At Liverpool trekker interessen kan åpne for Manchester City og Chelsea.

7. jun 2017 kl 21.41 Arild Skjæveland

Det har blitt rapportert at Liverpool, Arsenal, Manchester City og Chelsea var de fire klubbene som møtte Virgil van Dijk for samtaler.

25-åringen selv ville til Anfield, på grunn av Jürgen Klopp.

I kveld trakk Liverpool interessen for spilleren, og beklaget seg til Southampton. Det kan åpne for City eller Chelsea, melder The Guardian.

To klubber fortsatt interessert

Da nyheten sprakk om at spilleren ville til Anfield, meldte Manchester Evening News at City var ute av kampen om midtstopperen. Nå kan det likevel bli åpning.

Guardian skriver at Chelsea og City vil fortsette å følge Van Dijk sin situasjon, men at Chelsea trolig vil bli skremt bort av prislappen på 60 millioner pund.

Mye frem og tilbake

Ifølge The Times-journalist Gabriele Marcotti, har det skjedd mye rundt Van Dijk de siste ukene.

– Det er en merkelig situasjon, for går vi en uke eller ti dager tilbake, så det ut til at Chelsea hadde sikret seg ham. Det ble til og med rapportert at de hadde kommet til enighet om de personlige betingelsene. Før det igjen så det ut til at han var klar for Manchester City, og så kom Liverpool. Det merkelige er tallene som blir nevnt. Når det gjelder lønn og overgangssum, for en spiller som har hatt en alvorlig skade og mistet en så stor del av sesongen, sier Marcotti til ESPN FC.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]