– Daniel trenger ikke mer enn et sekund for å avgjøre en kamp

Jürgen Klopp tror han får god bruk for Daniel Sturridge i sesongens tre siste kamper.

5. mai 2017 kl 15.18 Einar Kvande

Sturridge virket friskere enn på lenge i sitt sene innhopp mot Watford, og hadde nær avgjort kampen med et skudd som Watford-keeper Gomes med nød og neppe fikk slått tilside for mål.

– Han var bra, veldig bra, mot Watford. Han hadde en vidunderlig sjanse og to andre gode involveringer også, i løpet av en veldig kort periode, slo Klopp fast under dagens pressekonferanse på Melwood.

– Vi kan ikke si at han er 100% i form igjen ennå. Han gjør det vi tror er det riktige for ham, slik at vi kan holde ham frisk og opplagt til de tre siste kampene.

– Vi har hatt gode samtaler, og holder tett kontakt for øyeblikket. Han trener litt alternativt i dag, og så trener han med laget i morgen, og slike ting. Så lenge situasjonen er slik den er nå, kan vi ha ham i troppen og benytte ham. Det er det viktigste.

– Vi får se hvilket lag vi kommer til å starte med på søndag, og så får vi vurdere hvor lenge Daniel kan spille. Akkurat nå er det veldig, veldig viktig at vi har en mulighet til å benytte ham som innbytter. Dersom vi setter ham inn, vet alle at han kan avgjøre en kamp på et sekund.

– Alt i alt er situasjonen veldig positiv, og jeg håper det fortsetter slik, avsluttet Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]