– Denne kampen vil kverne rundt i hodet i 10 dager

James Milner liker ikke at det er så lenge til neste ligakamp, etter uavgjort på Etihad.

20. mar 2017 kl 11.29 Einar Kvande

Milner satte inn sitt sjuende straffespark for sesongen, av sju mulige, da han ga Liverpool ledelsen i Manchester Citys storstue. Men dessverre holdt det ikke helt inn. Sergio Aguero scoret som vanlig mot Liverpool, og sørget dermed for at det ble ett poeng på hvert av lagene.

– Det var en veldig intens kamp, uttalte Milner til Sky Sports etter at kampen var over.

– Begge lag gikk for seieren, og jeg er sikker på at det var en god kamp å se på for nøytrale tilskuere, fortsatte Liverpools kaptein for anledningen.

Skuffet over at de røde ga fra seg ledelsen

– Det er skuffende med bare ett poeng når du har vært i føringen. Begge lag hadde mange sjanser. Det var skuffende å ikke ta alle tre poengene når vi tok ledelsen, men ettersom begge lag hadde så mange sjanser var det kanskje et rettferdig resultat til slutt.

– Ett poeng her er greit, og definitivt langt mer positivt enn et tap foran en uke med landskamper. Det handler om å få til en rekke med gode resultater.

– Jeg synes alltid det er vanskelig med pauser fra ligafotballen på grunn av landskamper, for da vil det gå fra 10 dager til to uker hvor du bare tenker på utfallet av siste kamp.

– Vi har spilt bra i det siste. Vi må fortsette slik og stadig forbedre oss. Nå har vi ni kamper igjen å spille, så vi må få til en god sluttspurt og avslutte sesongen så sterkt som mulig, avsluttet Milner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]