Derby interessert i Wisdom

Men Championship-klubben er ikke villig til å betale det Liverpool krever.

4. mai 2017 kl 17.55 Marius Rabben

De røde skal ifølge lokalavisen ha prissatt Andre Wisdom til fire millioner pund foran sommervinduet. Forsvareren er koblet til Derby, hvor han tidligere har vært på utlån.

– Summene det spekuleres i, er helt klart mer enn det vi ser for oss for øyeblikket, siteres manager Gary Rowett i Derby Telegraph.

Derby County blir værende på nest øverste nivå også neste sesong, og avisen skriver at det forventes aktivitet for de hvitkledde i overgangsvinduet. Men Rowett holder kortene tett til brystet.

– Potensial til å spille i Premier League

På spørsmål om Liverpool-spilleren sier han at Wisdom, som fyller 24 år kommende tirsdag, 9. mai, er «den type spilleren vi er interesserte i», og skryter av fysikken.

– Han er atletisk, sterk og har potensial til å spille i Premier League, forklarer Rowett.

OVERBEVISTE IKKE KLOPP:
OVERBEVISTE IKKE KLOPP:  Wisdom trente og spilte kamper med Liverpool under pre-season i fjor, men ble sendt på utlån igjen.

Linken med klubben er likevel noe han beskriver som spekulasjoner. Rowett frykter prisen på spillere han omtaler vil stige.

– Jeg regner med at dette er en potensiell mulighet til å forsøke å skru opp prisen litt.

Holder mediene utenfor

– Det man vil se gjennom de seks eller sju neste ukene, er rykter om hundrevis av spillere. Vanligvis forsøker vi å gjennomføre overganger stille og privat. Får vi det til, så det er flott. Hvis ikke, og alt kommer ut i mediene, slik at verdien blir oppblåst, kan det være avtaler som vi bare lar ligge.

Wisdom har denne sesongen spilt 20 kamper på lån hos den østerrikske serielederen Red Bull Salzburg, hvorav 13 i ligaen.

De siste årene har han også vært lånt ut til West Bromwich og Norwich i tillegg til Derby.

Den Leeds-fødte midtstopperen, som kan bekle sidebackene, har totalt 22 opptredener og ett mål for Liverpools førstelag. Han kom til klubbens akademi fra Bradford City i 2008.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]