– Derfor ba jeg om unnskyldning

Adam Lallana forklarer hvorfor han følte behov for å be sine lagkamerater om unnskyldning for kjempebommen mot Manchester City.

21. mar 2017 kl 10.24 Einar Kvande

Lallana fikk en gedigen mulighet til å avgjøre toppkampen mot City på Etihad til Liverpools fordel, da han på stillingen 1-1 fikk ballen servert på sølvfat av Roberto Firmino med ti minutter igjen å spille.

For nærmest blank kasse, på seks meters hold, bommet midtbanespilleren regelrett på ballen, da det så ut som den enkleste sak i verden å sette den i mål.

– Øynene mine lyste opp. Jeg tenkte at denne får jeg foten på. Det blir mål. Men så fikk ballen en litt merkelig sprett rett foran meg, forklarer Lallana til Daily Mail.

Utrolig skuffet

– Jeg tok kanskje øynene bort fra ballen et sekund, samtidig som jeg ble opprømt. Det var helt forferdelig. Det kunne ha blitt vinnermålet. Det var et viktig øyeblikk i kampen. Jeg er utrolig skuffet over det som skjedde, fortsetter Liverpools nummer 20.

– Jeg gikk inn i garderoben etter kampen og ba om unnskyldning til alle sammen. Det var noe jeg bare følte jeg måtte gjøre. Det er utrolig å ikke treffe mål i en slik situasjon. Det var en sjanse jeg burde ha truffet mål på, og trolig burde jeg ha scoret.

– Jeg følte at om vi hadde fått mål nummer to, så ville det ha avgjort kampen til vår fordel.

– Jeg ba om unnskyldning fordi jeg ikke traff mål. Lagkameratene reagerte fint på det. Det er slikt som skjer, er det ikke, var omkvedet.

– Det var et godt poeng å få med seg uansett, men jeg er skuffet over at jeg ikke scoret på den sjansen, for det kunne ha utgjort forskjellen på ett og tre poeng.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]