– Dersom dere ønsker å ta livet av meg, var dette et godt forsøk

Det var beskjeden Jürgen Klopp hadde til sine spillere rett etter kampslutt på Vicarage Road.

2. mai 2017 kl 11.11 Einar Kvande

Samtidig advarte Klopp sine spillere mot å tro at Champions League-fotball nå er i boks etter 1-0 seieren over Watford.

– Vi må beholde fokus, og være konsentrerte, er beskjeden Liverpool-manageren har til sine spillere foran de tre gjenstående kampene, mot Southampton, West Ham og Middlesbrough.

Et positivt press

– Vi vil ha press på oss frem til sesongen er over, men det er i det minste et positivt press. Det er bedre. Det betyr at vi kjemper om noe, utdypet han til The Guardian.

– Vi vil gjøre alt vi kan for å ta tre poeng i alle de gjenstående kampene, men det blir ikke enkelt. Dersom folk tror at tre poeng mot Southampton er i boks, for eksempel, da har de ikke sett Southampton spille denne sesongen. Det er enda et meget sterkt lag.

– Men denne seieren var viktig, og vi vant den takket være en storartet scoring. Emre er en god spiller. Han slet med en skade i baksiden av leggen, men vi kunne ikke sette ham ut av laget. Vi har snakket mye om dette, som gruppe, fordi folk lurte på hva som feilet ham. Men vi trengte ham i de kampene. Noen ganger klarte han ikke å spille opp mot sitt beste, men nå har vi fått orden på disse problemene. Han er i en god fysisk forfatning igjen, og da får vi se ham score mål som dette.

En påkjenning

Liverpool-manageren innrømmer imidlertid at han ikke var høy i hatten da Watfords Sebastian Prödl dundret ballen i tverrliggeren fem minutter på overtid.

– Etter kampen sa jeg til spillerne at dersom dere ønsker å ta livet av meg, så var dette et godt forsøk. Jeg syntes jeg kjente noe i brystregionen. Jeg har fått fem millioner grå hår...

– Vi hadde allerede forsvart oss så mange ganger i slike situasjoner. Vi gjorde alt i over 97 minutter, men en feil kunne ha ført til en scoring mot oss. Slik er fotballen på dette nivået. Vi spilte på ingen måte perfekt, men vi fortjente ikke å få et utligningsmål mot oss i siste sekund.

Etter kampen sa jeg til spillerne at dersom dere ønsker å ta livet av meg, så var dette et godt forsøk. Jeg syntes jeg kjente noe i brystregionen. Jeg har fått fem millioner grå hår...Jürgen Klopp

Har du innspill til journalisten?
[email protected]