– Det er som å spille med 10 mann

Jamie Carragher er ikke nådig i kritikken av Daniel Sturridge etter Southampton-kampen.

26. jan 2017 kl 08.58 Arve Vassbotten

Onsdag ble en ny nedtur for Liverpool-fansen, da Southampton tok seg videre til ligacupfinalen etter 2-0 sammenlagt mot de røde.

Daniel Sturridge hadde et par av hjemmelaget største sjanser i kampen, men Jamie Carragher er ikke veldig imponert over det han så av spissen.

Farta er borte

– Når han spiller og ikke scorer, spiller man egentlig med ti mann - for han har ikke noe annet å tilby. Den eneste grunnen til å ha ham i laget er hans avslutningsegenskaper. Han gjør ingen ting annet i kampene nå, sier Carragher til Sky Sports.

– Han har hatt en veldig dårlig kveld, og vanligvis scorer han på slikt, sier Liverpool-legenden om Sturridge sine store sjanser.

STOR SJANSE:
STOR SJANSE:  Daniel Sturridge hadde et par gode sjanser fra kort hold, men skuddene gikk over.

– Han er en helt annen spiller nå enn han var i den første perioden under Brendan Rodgers. Han pleide å bidra med løp i bakrommet og han hadde fart. Jeg vet ikke om farten hans er helt borte, eller om han er redd for skader - men farta er borte. Han skal bare ha ballen i beina nå.

Kritisk til Hendo / Can-kombinasjon

Carragher understreker at Sturridge sitt scoringssnitt i Liverpool fortsatt er imponerende, men at det han snakker om er hans innsats onsdag og «mangel på fart og bidrag i spillet».

Han er også kritisk til valget av Jordan Henderson og Emre Can sammen på midtbanen.

– Jeg mener Can bare kan spille defensiv midtbanespiller, han har ikke bein til å spille noe annet sted, mener Carragher, og synes også at Klopps bytter kom for seint både mot Southampton og i helgen mot Swansea.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]