– Det virket ikke som vi var klare til kamp

Georginio Wijnaldum innrømmer at Liverpool leverte en slett forestilling på King Power Stadium i går kveld.

28. feb 2017 kl 12.00 Einar Kvande

Scoringer av Jamie Vardy og Danny Drinkwater i første omgang tok Liverpool på senga, og etter pause gjorde Vardy vondt verre for de røde da han satt inn vertenes tredje mål. Da var det liten trøst i Philippe Coutinhos reduseringsmål.

– Det var veldig vanskelig, sier en dønn ærlig Wijnaldum til Liverpoolfc.com.

– Vi visste på forhånd at det ville bli tøft, spesielt i åpningsminuttene, men vi klarte likevel aldri å komme inn i kampen, fortsetter nederlenderen.

Klarte ikke å håndtere Leicesters tøffe spill

– Leicester spilte på grensen til det tillatte i begynnelsen av kampen. Du så taklingen som ble satt inn mot Sadio i første minutt. Den bar bud om at vi ville få en veldig vanskelig kamp.

– Vi klarte ikke å bli komfortable med situasjonen, og ble liggende under 1-0 etter en feil av meg. Etter det kom vi aldri inn i kampen igjen.

– I andre omgang forsøkte vi å gjøre ting litt annerledes, men vi slapp inn et mål til. Til syvende og sist var ikke dette godt nok fra vår side.

Håper å slå tilbake mot Arsenal

Wijnaldum håper nå at han og hans lagkamerater skal klare å slå tilbake når Arsenal gjester Anfield på lørdag.

– Etter et hvert tap er det viktig å slå tilbake. Det er oppgaven vår på lørdag.

– Det blir selvsagt vanskelig, etter måten vi tapte denne kampen på. Det var veldig skuffende.

– Manageren sa det til oss allerede i begynnelsen av uken at dette ville bli en veldig vanskelig kamp, og han gjentok det etter at Ranieri fikk sparken.

– Leicester ønsket å vise at de er et godt lag, og de ønsket å kjempe oss ut av stilen. Vi var ikke klare for det i begynnelsen av kampen, erkjenner midtbanespilleren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]