Dette er Conor Masterson og Yan Dhanda

18 år gamle og trygge med ballen. Conor Masterson og Yan Dhanda er de siste som har fått prøve seg på tur med førstelagstroppen til Jürgen Klopp.

17. feb 2017 kl 17.07 Torbjørn Flatin

I likhet med Trent Alexander-Arnold, Ben Woodburn og Ovie Ejaria sist sommer, har Conor Masterson og Yan Dhanda fått muligheten til å være med førstelagstroppen på treningsleir når Liverpool i disse dager prøver å spisse formen på La Manga.

Vi har sett nærmere på de to ungguttene, som begge har rukket å spille for Liverpool U23:

Conor Masterson

Født: 08.09.1998, i Dublin, Irland

En høyreist midtstopper som er rolig og trygg med ballen. Har ofte vært kaptein så langt i sin unge karriere, og er det for tiden på Liverpool U18. Han har også blitt benyttet som defensiv midtbanespiller. Har bra med fart og leser spillet godt, som gjør at han kan starte angrep med å bryte foran og forsere framover.

Han har allerede vært involvert med førstelaget, da han var ubenyttet reserve mot Exeter i FA-Cupen forrige sesong. Masterson har aldersbestemte landskamper for Irland.

Yan Dhanda

Født: 14.12.1998, i Birmingham

En playmaker som kan skape og score mål. Dhanda kan spille på sidene, men liker aller best rollen bak en spiss. Med indiske aner har den elegante spilleren en utmerket høyrefot, som gjør ham god til å avslutte rundt 16-meteren og også er ekspert på dødballer. I tillegg har han neste for å dukke opp på rett sted til rett tid inne i feltet.

Kvikk med føttene er Yan en god dribler, mens manglende fysikk vil være et negativt spørsmål ved ham. Yan Dhanda har aldersbestemte landskamper for England.

Statistikk: Jonny Stokkeland, Liverpool FC Official Archives

Har du innspill til journalisten?
[email protected]