Dette sa Klopp til spillerne rett etter kampen

Jürgen Klopp hadde en kort beskjed til spillerne da han kom inn i garderoben etter kampen.

14. mai 2017 kl 18.02 Arve Vassbotten

Før søndagens møte med West Ham og alt som stod på spill, har det vært mye snakk om Liverpool-spillerne ville takle presset i en avgjørende kamp.

Fasiten ble 4-0-seier og bedring av målforskjellen i forhold til Arsenal. Dermed har Liverpool fortsatt alt i sine egne hender før avgjørelsen faller neste søndag.

– Det er en del av vårt liv å håndtere press. Jeg synes vi taklet det veldig bra i dag.

– Det første jeg sa til guttene i garderoben etter kampen var:«En gang til, en kamp til», sa Klopp på sin pressekonferanse etter seieren.

– Den største sjansen jeg har sett

– Dette handlet om hardt arbeid. Det var flere ganger hvor kampen kunne ha endret karakter, men vi fortjente seieren og spilte en god kamp.

– Vi kontrollerte kampen og var det dominerende laget, men de hadde en av de største sjansene jeg har sett i mitt liv. Det var flaks for oss at den ikke gikk inn, sier Klopp.

Sannsynligvis refererte han til Ayews dobbeltsjanse på slutten av første omgang, der han satte ballen i stanga to ganger.

– Guttene gjorde det brilliant. Vi kunne scoret mer, men det var en perfekt ettermiddag, sa Klopp.

    SPØKTE OG LO:
    SPØKTE OG LO:  Jürgen Klopp og Daniel Sturridge.

    Har snakket med Coutinho om ny rolle

    Tidligere denne uka snakket Klopp om at han ser for seg Coutinho mer sentralt i banen kommende sesong. Dette tok han også opp igjen etter Coutinhos fantastiske innsats mot West Ham, der brasilianeren hadde en assist og to mål.

    – Jeg har snakket med Coutinho om framtiden. Han er ingen ving, han er alltid en playmaker. Han trenger å være i de avgjørende posisjonene, sier Klopp.

    Han fikk også spørsmål om han synes Sturridge, som fikk sin første Premier League-start siden 2. januar, gjorde en forskjell.

    – Hva synes du? Jeg synes han var fantastisk, sa Klopp.

    Har du innspill til journalisten?
    [email protected]