Fikk mer spilletid enn ventet

Da Coutinho måtte ut med skade før det var gått et kvarter på Vicarage Road i går kveld, fikk Lallana mer spilletid enn planlagt.

2. mai 2017 kl 12.21 Einar Kvande

Totalt fikk Adam Lallana 74 minutter på banen mot Watford, i det som var hans første kamp på seks uker etter en lårskade.

– Det var en bonus. Jeg forventet ikke å komme inn så tidlig, men ting som dette skjer, uttalte Lallana til Sky Sports etter kampslutt.

– Du må være mentalt forberedt på ting som dette. Phil var uheldig som fikk en smell. Noen ganger får du et kne i låret, og du klarer ikke å løpe det av. Det å miste Phil så tidlig var et stort tap for oss. Forhåpentligvis kan han bli klar til kampen kommende helg, for han er en svært viktig spiller for oss, fortsatte engelskmannen.

Var ikke rusten

Lallana viste ingen tegn til å være rusten etter sitt lange skadeavbrekk, og gjorde en god figur i den tiden han fikk på banen.

– Jeg måtte innpå, og jeg følte at jeg kom ganske raskt inn i kampen. Det føltes ikke som jeg har mistet så mye rytme mens jeg har vært borte. Jeg ble litt sliten mot slutten, men jeg har hatt fem-seks uker ute, så det er bare normalt.

Lallana var som alle andre henrykt over seieren, som styrket Liverpools sjanser til Champions League-spill neste sesong.

– Det var en svært viktig seier. Watford borte kan være en vanskelig kamp. Vi skulle i ilden sist denne helgen. Det var viktige tre poeng. Nå har vi tre kamper igjen, og jeg tror det er i våre egne hender. Nå må vi bare fokusere på kampen mot Southampton til helgen.

Et verdig vinnermål

Lallana hadde forøvrig god utsikt til Emre Cans fantastiske seiersmål.

– Jeg var rett bak ham, og det var et verdig vinnermål for enhver anledning. Emre var modig som turde forsøke på det der, og ballen fløy inn i hjørnet og sikret oss seieren og de tre viktige poengene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]