– Føler meg veldig bra nå

Philippe Coutinho ligger an til å rekke søndagens kamp.

4. mai 2017 kl 16.35 Marius Rabben

– Skaden er blitt mye bedre, sier brasilianeren til klubbens nettsider.

Få minutter ut i møtet med Watford mandag kveld måtte Coutinho kaste inn håndkleet etter å ha fått et kne i låret. Han forsøkte å spille videre, men ble etter hvert byttet ut for Adam Lallana.

Selv forklarer 24-åringen at det ikke dreier seg om noen langvarig skade.

Smertefull lårhøne

«DEAD LEG»:
«DEAD LEG»:  Det var en typisk lårhøne som tvang Coutinho av gresset på Vicarage Road mandag.

– Det var en hard takling som endte med en lårhøne. Det gjorde veldig vondt der jeg ble truffet, men smertene har roet seg nå. For øyeblikket føler jeg meg veldig bra. De første par dagene var de vondeste.

– Når man kommer inn til en så viktig kamp som det, men må ut såpass tidlig, er det frustrerende. Men heldigvis var det ingenting alvorlig, bare en tøff takling. Det viktigste er at vi vant kampen, og vi reiste veldig fornøyde derfra.

Seieren på Vicarage Road sørget for at de røde ligger på tredjeplass med tre runder igjen. Lagene rett foran og bak har riktignok én kamp til gode, men vinner Liverpool sine kamper, er de garantert en Champions League-plassering.

– Må vinne resten

– De tre poengene er veldig viktige for oss; de sørget for at vi er med i topp-fire-kampen, og at målet vårt er i våre egne hender, sier Coutinho videre.

– Nå har vi tre kamper igjen, og vi må vinne dem, selv om vi vet det ikke blir enkelt. Enhver kamp i Premier League er vanskelig, men hvis vi skal oppnå målene våre, må vi komme oss igjennom tøffe kamper og vinne dem. Gjør vi det, så er vi med i Champions League neste sesong.

– Sesongens mål

Fra sidelinja, med en stor ispose på låret, så Coutinho det eminente saksesparket til Emre Can rett før pause. Sesongens beste scoring, mener magikeren.

– Det var en kjempescoring! I mine øyne er dette det flotteste målet denne sesongen. Det var i tillegg et veldig viktig mål for laget vårt, og vi måtte ha det for å vinne. Målet ga oss det vi trengte.

– Jeg er veldig glad for seieren, og Emre Can er en veldig hardtarbeidende spiller som selvsagt fortjener all honnør etter å ha scoret et sånt mål.

Neste kamp spilles hjemme mot Southampton kommende søndag klokka 14.30, før West Ham er motstander i London uka etter. Premier League rundes av mot Middlesbrough på Anfield søndag 21. mai.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]