Dette skriver avisene:Formen til Origi og Sturridge er til bekymring

Engelsk presse konstaterer at Liverpools spisser var langt unna å levere varene i Plymouth.

19. jan 2017 kl 09.56 Einar Kvande

En av dem som er mest bekymret for formen til Divock Origi og Daniel Sturridge er James Pearce i Liverpool Echo.

«På en kveld der Jürgen Klopp hadde vist så stor tiltro til sine unge spillere, var det Lucas Leiva som viste veien. Spilleren som har tjent klubben lengst ledet Liverpool til fjerde runde», slår Pearce fast.

Echo-journalisten mener at brasilianeren valgte perfekt tidspunkt å ende sin sju år lange personlige måltørke.

«Den susende headingen hans var nok til å slå ut brysomme Plymouth Argyle, og booke en hjemmekamp mot Wolves neste lørdag.»

«Dette var en lite overbevisende og svak prestasjon. Det var hyggelig å se Philippe Coutinho starte sin første kamp på to måneder og få en time på banen, men de to på topp, Daniel Sturridge og Divock Origi, var svake.»

«På et tidspunkt hvor Liverpool desperat trenger at de to angriperne tar ansvar og levere varene i fraværet til Sadio Mané, virket både Sturridge og Origi å være langt unna toppformen.»

STATISK
STATISK  Daniel Sturridge gjorde fint lite for å spille seg inn i startoppstillingen mot Swansea.

«Sturridge var alt for statisk, og gjorde lite for å overbevise Klopp om at han fortjener å starte mot Swansea på lørdag.», skriver Pearce.

«Når det gjelder Orgi, så er formsvikten hans i det siste en virkelig bekymring. Straffemissen på Home Park oppsummerte en forferdelig kveld for ham. Han har nå spilt åtte kamper uten å score, og selvtilliten begynner å rakne.»

Plymouth ga aldri opp

Henry Winter i The Times fokuserer på at Plymouth-fansen aldri stoppet å synge eller stoppet å tro før sluttsignalet lød, selv etter Lucas Leivas heading i første omgang.

«Selv om Divock Origi misbrukte et straffespark, og Liverpool fortjente å gå videre til fjerde runde mot Wolverhampton Wanderers, så kunne Plymouth ha utlignet, men Jake Jervis sitt spektakulære spark traff stolpen», oppsummerer Winter.

En sjelden scoring av Lucas

Jason Burt i Telegraph skriver at Plymouth overleverte Jürgen Klopp en enorm Cornish pasty, men de var ikke langt unna å gi ham en gigantisk pai med vaniljesaus i stedet.

«Plymouth fulgte Liverpool til døra i en livlig omkamp. The Pilgrims gikk ikke videre til slutt, men de viste ubegrenset med mot og uendelig med innsats, hvor bare stolpen nektet dem ekstraomganger og kanskje mer også.»

«Det er 293 miles fra Liverpool til Plymouth, og dette var en omkamp som Klopp hadde ønsket å unngå. Liverpool-manageren var enda mer opptatt av å unngå en cupbombe, og det var en sjelden scoring av Lucas Leiva som til slutt senket League Two-motstanden.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]