Fornøyd med fremgangen

U18-kaptein Conor Masterson har fått slippe til på U23-laget den siste tiden, og fikk være med førstelaget til La Manga.

24. feb 2017 kl 10.50 Einar Kvande

Onsdag spilte Masterson andre omgang da Liverpool U23 slo Nike Academy 4-0 i en treningskamp i Kirkby. Der fikk han spille stopper sammen med Joe Gomez.

– Jeg var glad for å få spille for U23 igjen. Det var godt å holde nullen, og jeg synes vi spilte bra mot et godt lag som hadde flere brukbare spillere, sier Masterson til Liverpoolfc.com.

– Det har vært en ære å bli flyttet opp til U23-laget. Det er et nytt steg fremover i utviklingen min, og jeg nyter det.

– Joe er en stor spiller. Det var flott å spille sammen med ham, for han spiller med stor selvtillit og prater til deg gjennom hele kampen. Jeg følte meg veldig komfortabel ved hans side.

La Manga var en stor opplevelse

Det ga Masterson et løft at han også fikk være med førstelaget til La Manga i forrige uke.

– Jürgen Klopp er en god manager, som omgås spillerne hele tiden. Han er veldig god med enkelspillere, og gir deg råd hele tiden, forteller 18-åringen.

– Han har gjort meg mer taktisk bevisst, og det var en stor opplevelse å være med på treningsleiren. Det styrker selvtilliten min at manageren ønsker å se hva jeg er kapabel til. Jeg lærte mye av denne turen. Jeg fikk trene med kvalitetsspillere hver dag, og det var flott både for meg og Yan Dhanda.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]