James Pearce, Liverpool Echo:«Forventer minst fem kjøp av Klopp til sommeren»

Journalisten som følger Liverpool FC nærmest gir uttrykk for hvor han tror de røde vil styrke troppen kraftig før neste sesong. Han mener de røde ender blant topp fire i PL.

15. feb 2017 kl 17.17 Torbjørn Flatin

«Jeg forventer en travel sommer», svarte Pearce på en webchat tidligere i dag.

«Mye vil avhenge av hvorvidt LFC er tilbake i Champions League. Hvis de røde greier å kvalifisere seg til neste sesongs turnering må Klopp sørge for å ha en sterk nok tropp til å henge med på begge fronter. Vi ønsker ikke en gjentakelse av hva som skjedde i 2014/15.»

«Jeg vil bli overrasket om Klopp ikke kjøper fem, kanskje seks spillere.»

Jeg vil bli overrasket om Klopp ikke kjøper fem, kanskje seks spillere.James Pearce, Liverpool Echo

Uavklart keepersituasjon

«Det er hundre prosent sikkert at det vil være nødvendig å hente inn en topp angriper. I tillegg minst en flankespiller, en sentral midtbanespiller, en midtstopper og en venstreback. Det er også situasjonen med keeperne. Vil han beholde Mignolet/Karius, eller vil han hente noen inn? Jeg tror det som skjer fra nå av og til mai vil bestemme det.»

Det er hundre prosent sikkert at det vil være nødvendig å hente inn en topp angriper.James Pearce, Liverpool Echo

«I august mente jeg det var en stor feil at Klopp ikke hentet inn et midtbaneanker. Jeg tok feil. Jordan Henderson var fremragende i første halvdel av denne sesongen. Hans form har siden blitt påvirket av det problem med hælen, men han var tilbake på sitt beste sist helg. Hvis han fortsetter slik behøver ikke Liverpool å kjøpe en ny nr. 6.

Topp fire

«Jeg har fortsatt tro på topp fire for Liverpool. De viste under første halvdel av sesongen hva troppen kan være i stand til når nøkkelspillere er friske og de har en uke til å forberede seg til hver kamp.»

«Jeg vil ikke anbefale noen å følge mine tips, men mitt forslag til de som ender topp fire vil være: 1) Chelsea, 2) Manchester City, 3) Liverpool, 4) Tottenham

Har du innspill til journalisten?
[email protected]