Gerrard hevder han er nervøs før treneroppgave

Steven Gerrard skal snart begynne å arbeide på Liverpools ungdomsakademi, og samtidig utdanne seg med tanke på en mulig karriere som manager.

26. jan 2017 kl 20.29 Torbjørn Flatin

I et intervju med BBC Sport sier Steven Gerrard at han både er spent, men også nervøs og engstelig før han skal begynne som juniortrener hos Liverpool FC. Det til tross for at hans spill i tidsrommet 1998 til 2015 har skaffet ham legendestatus i klubben.

«Liverpool er klar til å hjelpe meg svært mye. De ønsker å hjelpe meg til å bli en bedre trener eller en bedre manager», sier Stevie G i intervjuet.

«Samtidig må jeg gå helhjertet inn for det og arbeide hardt.»

«Jeg har mange drømmer og aspirasjoner om å bli best mulig på trener- eller managersiden, men vi får vente og se om jeg noen gang blir god nok.»

«Det å komme tilbake til Liverpool vil alltid være tilknyttet følelser for meg, men det å komme tilbake som trener og hva det betyr var en avgjørelse hvor jeg ikke kunne la følelsene råde. Da ville jeg ha gjort det av feil årsaker.»

«Jeg er veldig spent, men samtidig litt nervøs og engstelig da dette er noe helt nytt for meg.»

«Det finnes ikke noe tidsskjema», fortsetter Gerrard angående muligheten til å bli manager. Han har allerede blitt linket til en ledig stilling som manager i MK Dons, men mente at det ville ha vært for tidlig for ham. «Det ville være dumt å begynne hvis jeg ikke var klar», er hans oppfatning om det.

«Jeg har noen utrolige folk rundt meg og forhåpentligvis vil det bli noen spennende muligheter i fremtiden.»

«Jeg har mange drømmer og aspirasjoner om å bli best mulig på trener- eller managersiden, men vi får vente og se om jeg noen gang blir god nok.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]