Gerrard trekker på seg trøya igjen

Liverpool FC Foundation bekrefter at Steven Gerrard vil spille for Liverpool Legends i veldedighetskampen mot Real Madrids legender på Anfield lørdag 25. mars.

15. feb 2017 kl 13.25 Einar Kvande

Dette blir første gang Gerrard spiller på Anfield etter at han forlot klubben for å spille for Los Angeles Galaxy. Gerrard returnerte som kjent til Liverpool i en stilling som akademitrener tidligere denne måneden.

Som lagkamerater mot Real Madrid får Gerrard blant annet få med seg Ian Rush, Robbie Fowler, Gary McAllister, Luis Garcia, Daniel Agger, Patrik Berger, Jerzy Dudek, Stephane Henchoz, Jason McAteer, Vladimir Smicer, David Thompson, Sander Westerveld, John Aldridge, John Arne Riise, Phil Babb og Jamie Carragher.

– Jeg ser virkelig frem til å spille i denne veldedighetskampen. Anfield har en spesiell plass i mitt hjerte, og det er en ære å dele bane med disse tidligere storspillerne, uttaler Gerrard til Liverpoolfc.com.

– Jeg gleder meg veldig. Det er vel et par år siden sist jeg spilte på Anfield. Jeg har vært tilstede på mange kamper den siste tiden, og ser virkelig frem til å komme ut på banen igjen og spille mot Real Madrid-legendene sammen med mine tidligere lagkamerater. Jeg kan nesten ikke vente, legger den tidligere Liverpool-kapteinen til.

Robbie Fowler vil være kaptein for Liverpools lag, mens Ian Rush vil være spillende manager.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]