Hadde håp om 30 scoringer

Harry Wilson er ikke helt fornøyd med å ha gjort 28 mål for U23-laget denne sesongen!

18. mai 2017 kl 10.32 Einar Kvande

Wilson kan se tilbake på en sesong hvor han har fått sin førstelagsdebut. Han har fått trene på Melwood på fulltid, og han har vært kaptein for U23-laget som kom på tredjeplass i Premier League 2. Han sitter også igjen med minner fra utrolige 28 scoringer.

– Jeg er litt skuffet over at jeg ikke klarte 30 scoringer, men i begynnelsen av sesongen var målet mitt bare å spille bra og hjelpe laget, og jeg føler jeg har gjort det, sier den ambisiøse 20-åringen til Liverpoolfc.com.

– Jeg ønsket å slå tilbake med en sterk sesong, holde meg skadefri og spille så mange kamper som mulig, slik at jeg kunne få vist meg frem.

– Det var fantastisk å få førstelagsdebuten, og jeg må være fornøyd med det.

Debuterte mot Plymouth

Debuten kom i et innhopp i FA-cupen mot Plymouth i januar. Wilson satt også på benken i Premier League i 2-1 seieren over Burnley på Anfield i mars. Men viktigst av alt for ham har det vært at han har fått trene fast på Melwood.

– Det har vært flott. Jeg har vært på Melwood i flere måneder nå, og jeg har lært enormt mye hver dag. Det har hjulpet meg både som person og spiller. Forhåpentligvis klarer jeg å fortsette å jobbe hardt, slik at jeg fortsatt får fremgang.

Tredjeplass i U23-ligaen

U23-laget avsluttet sesongen med en 2-1 seier over ligamester Everton på Goodison Park.

– Det var en fin måte å runde av sesongen på, med å slå Everton på Goodison Park. Jeg synes vi har hatt en god sesong, om du ser utviklingen vår fra sesongstart og frem til nå.

– Vi startet sesongen med to skuffende resultater mot Southampton og Chelsea, men vi har vært tro mot vår spillestil hele sesongen, og holdt på måten vi spiller på. Noe som har ført til at vi har fått noen gode resultater. En tredjeplass i en tøff Premier League 2 er bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]