Henderson kan bli involvert før sesongslutt

Avisen skriver at Henderson kan komme til å spille før sesongen avsluttes.

9. mai 2017 kl 23.54 Arve Corneliussen

– Det er for tidlig å si om sesongen hans er over. Han er hvert fall klar til neste sesong, selvfølgelig, men hva som helst kan skje. Vi er optimistiske fordi han har karakterstyrke. I det øyeblikket noen gir ham grønt lys, kommer han til å være tilbake med en gang, sier Jurgen Klopp til The Guardian.

– Jeg tenker ikke på starten av pre-season, men det er det seneste tidspunktet han kan returnere på. Med leddbånd håper du at de ryker. Da vet du om du kan fikse det, eller vente i seks eller åtte uker. I dette tilfellet må vi vente. Det er slik kroppen er noen ganger, fortsetter Klopp.

– Jordan håndterer det veldig bra. Det var det medisinske apparatet som sa at han trengte å hvile. Vi må vente – det er alt.

Avisen spekulerer videre i hvorvidt Henderson kan bli involvert i Englands kvalifiseringskamp mot Skottland, og treningskamp mot Frankrike.

– Vi har ikke tatt en avgjørelse ennå. Vi vet ikke om han er tilbake i morgen, eller om det blir i neste uke. Han er i utrolig god form, og siden det er Jordan vet vi at han kan spille med en gang han er klar. Først da kan vi tenke på landslaget, avslutter manageren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]