Ikke interessert i Hart - men Klopp ønsker Brandt

– Julian Brandt er en spiller som Klopp virkelig, virkelig liker.

9. feb 2017 kl 23.54 Arve Vassbotten

Få journalister er tettere på det som skjer i Liverpool enn James Pearce i Liverpool Echo. I et intervju med podcasten Anfield HQ, snakker han om sommerens transfervindu.

Julian Brandt og Christian Pulisic har vært to av navnene som har blitt nevnt som potensielle kjøp både i januar, og til sommeren. Pulisic signerte nylig en ny kontrakt med Dortmund, og Pearce tror det kan endre Liverpools mulighet til å kapre han.

Svekket sjanse for Pulisic

– Jeg tror det. Min forståelse er at med både Pulisic og Brandt, håpet Liverpool at ingen av dem ville signere en ny kontrakt. Det blir mye vanskeligere å hente noen som akkurat har forpliktet seg til en langsiktig kontrakt i en klubb, akkurat som at det nå er mye vanskeligere for Barcelona å prøve å få Philippe Coutinho nå.

– Sunn fornuft tilsier at sjansen for at Pulisic kommer i sommer er sterkt svekket, men Brandt har ikke signert en ny kontrakt ennå. Han er en spiller som Klopp virkelig, virkelig liker. Men igjen kan man lure på hvor mye som avhenger av om Liverpool kan tilby Champions League-fotball.

Sunn fornuft tilsier at sjansen for at Pulisic kommer i sommer er sterkt svekket, men Brandt har ikke signert en ny kontrakt ennå.James Pearce

Ikke Hart

Pearce mener en toppspiss, venstreback og endringer på midtbanen er blant tingene som kan stå på kjøpelisten i sommer. Og også keeperplassen kan på nytt bli et tema. Men Pearce, tror ikke Joe Hart er en spiller som blir hentet til Liverpool.

– Jeg vet det har vært mye spekulasjoner om det, men utifra alt jeg har hørt fra Liverpool, så er det ingen interesse, sier Pearce, og mener verken Mignolet eller Karius vil bli avskrevet ennå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]