Ikke til salgs

Barcelona ligger langflate etter Philippe Coutinho, men Liverpool akter ikke å selge den lille magikeren.

16. apr 2017 kl 08.24 Einar Kvande

Liverpool Echo forstår det slik at Liverpool FC ikke kommer til å selge Coutinho i sommer, uansett hva Barcelona eller andre klubber måtte være villige til å betale. Dette skal Barcelona ifølge Echco ha fått beskjed om for flere måneder siden.

Coutinho signerte en ny femårskontrakt med Liverpool så sent som i januar, og brasilianeren trives i Anfield-klubben.

– Jeg synes egentlig det bare er positivt med interesse fra andre klubber. Det viser bare at spilleren gjør det bra. Jeg er ikke bekymret, fordi Phil passer godt inn her og trives veldig godt i klubben, siteres Jürgen Klopp av lokalavisen.

– Han hadde en vanskelig periode på grunn av skaden han fikk, men han har kjempet seg tilbake i form, vil jeg si. Det er normalt. I de tre siste kampene har du kunnet se at han har funnet tilbake litt av sine gamle takter. Da ser du hvor stor forskjell han utgjør i kampene, fortsetter tyskeren.

– Det er vidunderlig for oss. Jeg er som sagt ikke bekymret, for vi gir guttene nok perspektiv og de ønsker virkelig å være en del av det som skjer her de kommende årene.

Personlig scoringsrekord

Coutinho har scoret i de tre siste kampene han har spilt, mot Everton, Bournemouth og Stoke, og er nå oppe i ti mål totalt for sesongen. Ni av disse har kommet i Premier League, noe som er hans høyeste antall i en Premier League-sesong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]