Jamie Carragher: - Liverpool har den 6. beste troppen

Liverpool-legenden mener at Jürgen Klopp gir de røde sjansen til å ende opp blant topp fire denne sesongen, men forklarer hva han nå ville gjort hvis han var manager.

5. feb 2017 kl 13.38 Torbjørn Flatin

- Jeg vil tro at Liverpool etter denne helgen vil være utenfor topp fire, noe som gjør dem til utfordrere, uttalte Jamie Carragher i sin rolle som ekspert på Sky Sport, etter Liverpools tap mot Hull.

- Etter exit i cupene er det bare kvalifisering til Champions League som gjenstår for Liverpool, og hvis de greier det vil jeg hevde at sesongen har vært en suksess.

- For meg har Liverpool den 6. beste troppen i ligaen. Jeg mener imidlertid kvaliteten til manageren gjør at de er hvor de er.

EMRE CAN -
EMRE CAN -   Carra mener at tyskeren ikke passer inn på dagens røde midtbane.

Sett ut Emre Can

- Det har nå kommet et tidspunkt hvor Liverpool må finne en annerledes plan, fortsetter Carra når det blir snakk om hva som bør gjøres på Anfield fremover.

- Vi snakker om plan B, men Liverpool har bare en plan. Den fungerte fremragende over de første fire til fem månedene av sesongen, men nå er de inne i en dårlig periode og det virker opplagt hvordan du skal spille mot dem. Du gjør det vanskelig sentralt i banen og kontrer på dem, noe Hull gjorde og de gjorde det strålende.

- Jeg ville tatt Emre Can ut av laget, jeg synes ikke det fungerer med ham ved siden av Jordan Henderson. Jeg forstår ikke hvorfor Georginio Wijnaldum ble vraket. Jeg mener han bringer mer energi og scoringstrussel.

- Kanskje det er tid for å forandre systemet med tre sentrale midtbanespillere og tre offensive spillere? Hvis du går for en mer tradisjonell sentral midtbaneduo, en nummer 10 og en treer foran, da ville du ha flere angrepspillere på banen mot lag som Hull.

- Byttene fra benken må også komme langt raskere. For meg tar det for lang tid før det blir gjort en forandring og det er veldig sjelden at det byttes ved pause.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]