– Jeg har aldri tvilt på Sturridge

Jürgen Klopp mener Daniel Sturridge har funnet formen igjen.

13. mai 2017 kl 12.39 Arve Vassbotten

Daniel Sturridge har ikke startet en Premier League-kamp siden møte som endte 2-2 mot Sunderland 2. januar, der han scoret Liverpools første mål.

Han har heller ikke spilt 90 minutter i serien siden 11. mai i fjor!

Jürgen Klopp har likevel ingen tvil om at Daniel Sturridge fortsatt kan levere på høyeste nivå for Liverpool, og mot West Ham på søndag kan han få sin andre start i 2017.

– Det har aldri vært et sekunds tvil for meg om Daniel Sturridge. Det var vært uflaks for oss alle at han i viktige øyeblikk ikke har vært tilgjengelig. Det er ikke hans feil, ikke min feil, situasjonen var bare slik, sier Klopp til Press Association.

I god form

– Jeg tenker bare på det som skjer nå, og jeg stoler hundre prosent på ham. Han er en fantastisk spiss som spiller på instinkt. For oss er det gode nyheter at han nå er tilgjengelig. For tre til fire uker siden var jeg ikke sikker på om det ville skje. Nå er han tilbake, og det er bare bra, sier Klopp.

Nå kan både Klopp og Liverpool-supporterne håpe at Sturridge vil være avgjørende i de to «finalene» som gjenstår av årets sesong.

– Jeg ville elsket om det skjedde. Men det skjer ikke bare fordi jeg snakker om det. Vi kjenner alle til hans kvalitet. Det gir han mulighet til å gjøre det bra i slike øyeblikk, også fysisk. For øyeblikket ser det veldig bra ut, sier Klopp og skryter av hvordan 27-åringen har sett ut på trening i det siste.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]