MER SPILLETID  Nathan Phillips, nummer fire i rekken av spillere her, har fått to konkurrenter mindre om midtstopperplassen på U23-laget.

– Jeg har ventet lenge på denne sjansen

Tiago Ilori er solgt, og Mamadou Sakho synes å være på vei vekk fra Liverpool i januar. Dermed blir det mye mer spilletid på Nathan Phillips på U23-laget.

Phillips har tålmodig ventet i kulissene siden overgangen fra Bolton Wanderers i sommer. Men mot Manchester United på mandag fikk den høye midtstopperen sin debut i Premier League 2.

Nå håper sønnen av den tidligere Bolton-favoritten Jimmy Phillips på fornyet tillit når U23-laget er vertskap for Ipswich Town i Premier League Cup i dag.

Avspark på Prenton Park er klokken 14.00, og kampen blir vist direkte på LFCTV.

– Jeg kunne ikke ha debutert i en bedre kamp enn å spille mot Manchester United i Premier League 2 på Anfield, sier Phillips til Liverpoolfc.com.

Men et vinnermål av United på overtid var likevel en malurt i begeret for Bolton-gutten.

–Jeg nøt virkelig kampen, og ga alt. Dessverre fikk vi ikke det resultatet vi ønsket. Det finnes vel ingen verre måte å tape på enn på en dødball på overtid. Vi var fullstendig knust etterpå.

– Vi jobbet veldig hardt, og hadde fortjent minst ett poeng, så det var veldig skuffende.

Cupkamp

Nå står altså Ipswich for tur i en cupkamp.

– Planen er å holde seg inne i startoppstillingen resten av sesongen. Målet er å slå igjennom på dette laget, og beholde plassen.

– Jeg fikk sjansen mot United, noe jeg er takknemlig for, og forhåpentligvis gjorde jeg nok til å beholde plassen også mot Ipswich.

– Det går spillere inn og ut av klubben. Akkurat nå har jeg en god mulighet til å ta vare på sjansen jeg har fått, og gjøre plassen til min.