AKTUELL FOR LIVERPOOL  Alex Oxlade-Chamberlain ønsket ikke å diskutere fremtiden sin med pressen foran FA-cupfinalen.

– Jeg vil ikke snakke om fremtiden min

Da Liverpool-linkede Alex Oxlade-Chamberlain stilte til pressekonferansen foran dagens FA-cupfinale nektet han å diskutere sin fotballfremtid.

Liverpool vurderer å legge inn et bud på Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain i sommer, men The Gunners vil forsøke å legge den ballen død ved å tilby midtbanespilleren en ny kontrakt.

23-åringen har bare ett år igjen av sin nåværende kontrakt med Arsenal, noe som har ført til interesse fra Jürgen Klopp og Liverpool.

Liverpool Echo skriver at Oxlade-Chamberlain ikke er prioritert på topp når Liverpool skal ut på transfermarkedet i sommer. Den æren tilfaller Virgil van Dijk og Naby Keita. Men Klopp er likevel interessert i Oxlade-Chamberlain, og har et ønske om å bringe ham til Anfield dersom forutsetningene er riktige.

Foran dagens FA-cupfinale mot Chelsea, som Oxlade-Chamberlain kan gå glipp av på grunn av skade, nektet Arsenal-spilleren å diskutere sin fotballfremtid.

– Jeg er ikke her for å snakke om min fremtid. Jeg er her for å snakke om FA-cupfinalen, så jeg legger den ballen død. Min fremtid har ingenting med finalen å gjøre, så jeg kommer ikke til å snakke om den i dag, sa Oxlade-Chamberlain.

Del

Alex Oxlade-Chamberlain

20.10.2017 13:25

Mer fra gutta som samkjører til trening

19.10.2017 15:36

Idol neste?

18.10.2017 10:15

Jublet over sin første Liverpool-scoring

Alex Oxlade-Chamberlain håper han imponerte Jürgen Klopp såpass i innhoppet mot Maribor at han får mer spilletid fremover.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.03.2018 kl 13:29

Xabi Alonso på hver banehalvdel

Lothar Matthäus er i spissen for en fyldig tropp fra Bayern München, til lørdagens legendekamp.

+
21.03.2018 kl 12:22

Can måtte avbryte trening

Emre Can kjente smerter i sin rygg på dagens landslagstrening.

+
21.03.2018 kl 10:12

Wijnaldum fortsatt preget av mageonde

Gini Wijnaldum var slått ut i to uker med mageproblemer, og er fortsatt påvirket av det.

+
21.03.2018 kl 09:34

«Ungt» legendelag i helrødt

Blant de 21 som skal møte Bayern München til veldedighetskamp på lørdag er det flere som nylig har spilt aktivt, og som bør borge for en uvanlig fartsfylt

+