– Jeg vil ikke snakke om fremtiden min

Da Liverpool-linkede Alex Oxlade-Chamberlain stilte til pressekonferansen foran dagens FA-cupfinale nektet han å diskutere sin fotballfremtid.

27. mai 2017 kl 11.30 Einar Kvande

Liverpool vurderer å legge inn et bud på Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain i sommer, men The Gunners vil forsøke å legge den ballen død ved å tilby midtbanespilleren en ny kontrakt.

23-åringen har bare ett år igjen av sin nåværende kontrakt med Arsenal, noe som har ført til interesse fra Jürgen Klopp og Liverpool.

Liverpool Echo skriver at Oxlade-Chamberlain ikke er prioritert på topp når Liverpool skal ut på transfermarkedet i sommer. Den æren tilfaller Virgil van Dijk og Naby Keita. Men Klopp er likevel interessert i Oxlade-Chamberlain, og har et ønske om å bringe ham til Anfield dersom forutsetningene er riktige.

Foran dagens FA-cupfinale mot Chelsea, som Oxlade-Chamberlain kan gå glipp av på grunn av skade, nektet Arsenal-spilleren å diskutere sin fotballfremtid.

– Jeg er ikke her for å snakke om min fremtid. Jeg er her for å snakke om FA-cupfinalen, så jeg legger den ballen død. Min fremtid har ingenting med finalen å gjøre, så jeg kommer ikke til å snakke om den i dag, sa Oxlade-Chamberlain.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]