Klopp bekrefter samtaler med Sturridge

– Vi får se hvem vi henter inn, og da vil vi også se hvem som ønsker å dra, sier Jürgen Klopp.

25. mai 2017 kl 00.10 Arve Vassbotten

Daniel Sturridges Liverpool-framtid vil uten tvil bli et stadig tilbakevendende tema denne sommeren.

Selv om han har spilt fra start de to siste Premier League-kampene og fikk 45 minutter i Sydney onsdag, skal spissen fortsatt slite med endel smerter i hofta.

Blir ikke med på VM-kvalikk

Ifølge Liverpool Echo vil han få en injeksjon når han kommer tilbake til England fredag.

Han vil ikke bli tilgjengelig for Englands VM-kvalifiseringsmøte med Skottland 10. juni, eller privatlandskampen mot Frankrike tre dager seinere.

Prioriteten til den skadeforfulgte spilleren er nå å bli skadefri til preseason starter i juli. Men om den sesongopptreningen blir med Jürgen Klopp eller en annen manager, er fortsatt uklart.

Sturridge har fortsatt to år igjen av kontrakten med Liverpool, men startet bare sju seriekamper denne sesongen.

Mye spiller inn

Klopp fikk naturlig nok spørsmål om Sturridge også i Sydney. Han bekrefter at han allerede har hatt samtaler med Sturridge om langtidsutsiktene.

– Vi snakker om alt mulig. Det er ikke bare samtaler med meg, det er samtaler med sportsdirektør Michael Edwards, med agenter osv. Vi snakker med alle, og til slutt vil alle få vite hva som skjer.

– Ting er ikke alltid opp til oss, og det handler ikke bare om Daniel. Det er slik transfervinduet virker, før man vet om folk blir værende eller ikke.

– Vi får se hvem vi henter inn, og da vil vi også se hvem som ønsker å dra. Seinest i slutten av august vil vi ha en tropp. Det er lite sannsynlig at alt er avklart 5. juli, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]