Viktige scoringer -  Georginio Wijnaldum har scoret mot Manchester City og Chelsea, men Jürgen Klopp er fortsatt ikke helt fornøyd.

Klopp mener Wijnaldum kan score mer

Jürgen Klopp utfordrer Georginio Wijnaldum til å bli en flittigere målscorer enn de tre fulltrefferne han har så langt denne sesongen.

- Ok, han scoret mot City og Chelsea, og Watford som var lenge siden, kommenterte Jürgen Klopp på dagens pressekonferanse, da han måtte bli minnet på det første målet som Georginio Wijnaldum scoret for Liverpool.

Wijnaldum uttalte etter kampen mot Chelsea at manageren i pausen hadde bedt han om å komme mer inn i straffefeltet til motstanderen. Nederlenderen scoret 11 ganger for Newcastle i Premier League i 2015/16, i en klubb som rykket ned, og det var forventet at han ville bringe med seg scoringer også med en liverbird på brystet.

- I en annen kamp hadde han en stor sjanse inne i feltet og vi sa at han måtte forbedre sine avslutninger, fortsatte Klopp om Wijnaldum.

- Han er en god spiller, men ja han kan være oftere inne i straffefeltet til motstanderen, selv om det mot Chelsea var liten plass.

- Han behøver å finne «interessante» posisjoner da vi har en slik fleksibel stil. Vi kan ha Roberto Firmino ute på vingen og som slår et innlegg, eller gjør noe, men det er ingen inne i feltet – det inngir ingen fornuft og det er noe Gini må være involvert i.

- Han har scoret med to headinger og har ytterligere et mål mot Watford, og har i tillegg hatt noen sjanser til. Ja, det er noe han kan forbedre, men bare fordi han er ung nok til fortsatt å utvikle seg mye.