Klopp vil kun ha langsiktige løsninger

Jürgen Klopp er ikke interessert i kortsiktige løsninger for å fylle tomrommet etter Sadio Mané.

13. jan 2017 kl 23.56 Einar Kvande

– Forskjellen på meg og deg er at jeg tenker på hele situasjonen generelt sett, sier Klopp i et intervju med James Pearce i Liverpool Echo på spørsmålet om hvorfor han ikke henter inn en erstatter for Mané.

– Dersom vi hadde hatt tre spillere til, og disse spillerne hadde vært her for noen få uker siden mens alle presterte bra og var skadefrie. Da kunne ikke disse spillerne ha hjulpet oss i vår situasjon.

– Det er bra for spillerne at de har rytme. De må spille, slik at de føler at de er til nytte.

– For øyeblikket er det vanskelig å finne den riktige spilleren for oss, dersom han er tilgjengelig og klubben hans ønsker å selge ham. Hvem ønsker å selge kvalitetsspillere? Alle de andre spillerne trenger vi ikke. Slik er det.

– De som har vært skadet må finne rytmnen

– Det var selvsagt ikke kult at Phil var skadet, men nå er han tilbake. Om han er på det samme nivået som før skaden er et annet spørsmål, for det er mennesker vi snakker om. Det er ikke slik at de kan prestere bare jeg klikker med fingrene.

– Daniel har også vært skadet. Han har kommet inn, og trenger å finne rytmnen. Jel Matip var i toppform, men så ble han skadet. Det er heller ikke kult. Men som tropp og lag havner du i situasjoner som dette. Da må du dra nytte av at du har en sterk gruppe.

– Dere kan være sikre på at vi alltid tenker på hvordan vi kan forsterke denne troppen. Det er ingen problemer med eierne. De tenker ikke: «Vinter, da er spillerne for dyre.» Vi er kun ute etter de riktige spillerne. Ikke hvilken som helst spiller.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]