Krever 4 millioner pund for Wisdom

Liverpool ønsker godt betalt for midtstopperen som har vært lånt ut til Red Bull Salzburg hele sesongen.

3. mai 2017 kl 08.37 Einar Kvande

Liverpool FC kommer til å kreve 4 millioner pund for forsvarsspilleren Andre Wisdom i sommer, melder Liverpool Echo.

Den tidligere engelske U21-landslagskapteinen vil bli solgt etter å ha vært lånt ut nesten kontinuerlig i fire sesonger.

Wisdom har spilt 20 kamper for Red Bull Salzburg denne sesongen, og er i ferd med å bli seriemester i Østerrike.

Echo skriver at Salzburg har fått beskjed om at Wisdom vil koste dem 5 millioner euro (£4,2 millioner pund) om de ønsker å signere spilleren permanent.

Ønsker seg hjem til England

Wisdom selv skal imidlertid foretrekke en retur til engelsk fotball. Flere klubber i Championship skal vise interesse for forsvarsspilleren, med Derby County som den mest ivrige klubben. Wisdom tilbrakte sesongen 2013-14 på lån hos The Rams, hvor han er velkommen tilbake. Derby skal heller ikke være skremt av prislappen.

Leeds-fødte Wisdom har to år igjen av sin kontrakt med Liverpool. Han sluttet seg til Liverpools akademi fra Bradford City i 2008.

Wisdom fikk sin førstelagsdebut av Brendan Rodgers i en Europa League-kamp mot Young Boys i september 2012, og fikk hele 19 kamper for førstelaget den sesongen. Han fikk også tre kamper for Liverpool påfølgende sesong, før han sluttet seg til Derby på lån. Wisdom var i West Bromwich på lån i 2014-15, og i Norwich City sesongen etter. Han kom tilbake til Liverpool for preseason-trening sist sommer, men klarte ikke å imponere Jürgen Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]