- La oss kjempe om alt

En kamplysten Jürgen Klopp sier at hans Liverpool denne sesongen må være bedre enn forrige sesong, og at første mål er å komme til en finale som de så ønsker å vinne.

25. jan 2017 kl 00.45 Torbjørn Flatin

- Det er klart at vi ønsker å komme til finalen, men vi vil ikke bare det, vi vil også vinne finalen. Det første skrittet på den veien er å slå Southampton, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo foran semifinalen i ligacupen onsdag kveld.

- Våre hjerner fungerer såpass bra at vi husker at vi ønsket å vinne denne turneringen i fjor, da vi kom til finalen. Vi ønsker ikke å rangere denne cupen. Det er den første muligheten i en sesong til å vinne et trofé. I så fall må vi trolig gjøre det ved å komme til en finale og vinne mot Manchester United, som blir virkelig vanskelig, men det er fortsatt mulig.

- La oss strekke oss etter de store høyder. Vi vil være klare på onsdag og vi må prestere.

- Vi er fortsatt med i kampen om så godt som alt mulig. Okay, hvis Chelsea fortsetter å vinne kan vi ikke ta den fighten (om gull i ligaen), men vi kan være med om alt annet.

- Jeg er full av energi og kraft. Jeg våknet opp neste dag etter en skuffelse mot Swansea, og nå har vi en ny mulighet mot Southampton. Deretter er det en ny kamp og så Chelsea. La oss kjempe om alt.

- Vi må gjøre det bedre enn forrige sesong. Vi må bli bedre enn det vi har gjort så langt, og så kan vi ta det neste steget.

- Dette er et langtidsprosjekt, som gjør at du må ta skritt, men om mulig ønsker vi å finne noen fine stier underveis.

- Ved å skaffe oss sølvtøy, komme til Champions League, hva det måtte være, men selv da må vi ikke stoppe å utvikle oss. Det er slik jeg vil ha det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]