– Lallana har utviklet seg i Liverpool

Klopp mener Saints-fansen bør være glade på Lallanas vegne.

11. jan 2017 kl 09.32 Lars Frøsland

Forrige gang Liverpool og Lallana spilte cup-match på St. Mary’ ble han offer for pipekonsert og ukvemsord fra hjemmefansen. Klopp sier han ikke kjenner bakgrunnen godt nok, men antyder Soton-fansen er skuffet over at en så god spiller forlot klubben:

FEIRER SAMMEN:
FEIRER SAMMEN:  Klopp og Lallana feirer sammen som om de skulle vært lagkamerater på banen.

– Jeg har ikke vært her lenge nok til å vite hvorfor Southampton-fansen reagerte som de gjorde. Jeg kan se for meg alle fra Southampton så for seg at han ville være den laget skulle bygges rundt de neste 10-15 årene, sier Klopp til Liverpool Echo.

Lallana startet sin Southampton-karriere som 12-åring, og fikk sin debut i 2006. Klopp på sin side er glad Lallana forlot den engelske sør-kysten, og flyttet til Merseyside:

Jeg er glad han gjorde som han gjorde. Han har vært fantastisk, og har tatt store steg fra sitt allerede høye nivå – det er ingen selvfølge – og man kan ikke vite om han hadde gjort det samme i Southampton, uttaler Klopp og fortsetter:

– Av og til hjelper nye omgivelser for utviklingen. I hans første år hørte jeg at ingen var tilfreds med hans opptredener, særlig ikke ham selv.

Liverpool-manageren håper Saints-fansen vil legge skuffelsen bak seg, og anerkjenne Lallana som en engelsk kvalitetsspiller.

Jeg håper at Southampton-fansen en gang kan være stolt over at en kar fra deres område er så anerkjent i engelsk fotball. En dag vil de nok sitte hjemme og tenke at det var fint han utviklet seg videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]